DIETA WEGETARIAŃSKA +ryba

Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek (18.03)
Zielony omlet z pieczywem i warzywami Daktylowe ferrero rocher, owoc Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym z kaszą orkiszową Terrina śmietankowo-buraczkowa Sałatka z cieciorką i rzodkiewką z dressingiem czosnkowym
Wtorek (19.03)
Orkiszanka z bakaliami z owocami egzotycznymi Rollsy z tortilli ze szpinakiem i warzywami Burgery buraczane w czarnej bułce z warzywami i sosem BBQ Cynamonowe ciasto z bananem Tatar z tuńczyka na mixie sałat z pieczywem
Środa (20.03)
Sałatka z szynką parmeńską, pieczywo Kokosanka Kotlety szpinakowe z pieczonymi ziemniakami i surówką Twarogowe kuleczki Zupa z ciecierzycy
Czwartek
(21.03)
Szakszuka z pieczywem Smoothie z melona Gulasz z soczewicy i warzyw z kaszą gryczaną i buraczkami Kinder Country Roladki z ciasta francuskiego z warzywami
Piątek (22.03) Jabłka w cieście naleśnikowym z sosem owocowo-jogurtowym Zupa krem z gruszki i pietruszki Klopsy rybne w sosie śmietanowym z ryżem i marchewką baby Biszkopciki kakaowe Sałatka z czerwoną fasolą
Sobota (23.03) Pasta z groszku z pieczywem i warzywami Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym Warzywa w sosie pomidorowym z kaszą kuskus Sałatka grecka z fetą Makaron ryżowy z warzywami po chińsku
Niedziela
(24.03)
Jaglanka z daktylami Kotleciki jajeczne Kasza pęczak z sosem pieczarkowym i warzywami gotowanymi Koktajl mandarynkowy Warzywa z tofu szybko smażone