DIETA WEGETARIAŃSKA +ryba

Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja
Poniedziałek (22.07)
Ryżanka na mleku roślinnym z prażonym jabłkiem i cynamonem Zupa z pora i ziemniaków Gnocchi z karmelizowanym buraczkiem i serem kozim Koktajl brzoskwiniowo-bananowy Sałatka z pieczonym batatem, kaszą pęczak i fetą
Wtorek (23.07)
Rolada szpinakowa z kremowym serkiem i warzywami, pieczywo własnego wypieku Szarlotka gryczana Burgery kalafiorowe z pieczonymi ziemniakami, sosem musztardowym i sałatką pomidorową ze szczypiorkiem Wegańska panna cotta z musem malinowym Czysta zielona micha
Środa (24.07)
Jaglanka z granatemi solonym karmelem Pasta z zielonego groszku i awokado, pieczywo Wegański placek po węgiersku, surówka Czekoladowe naleśniki z twarożkiem i musem wiśniowym Sałatka makaronowa z tofu, sezamem i ogórkiem
Czwartek
(25.07)
Jajko sadzone w warzywniaku, pieczywo własnego wypieku Muffinki z białą czekoladą, owoce Tadżin z cieciorką i papryką z kaszą kuskus Pasta twarogowa z wędzoną papryką i włoskim chlebkiem a’la maca Wegańskie kofty z sosem czosnkowym i surówką z kapusty pekińskiej, kukurydzy i oliwek
Piątek (26.07) Śniadaniowa granola z jagodami goji z jogurtem naturalnym i owocami Sałatka z twarogiem, gruszką i orzechami włoskimi Łosoś miodowo-limonkowy z sałatką ryżową z ananasem i kukurydzą Rafaello z kaszy manny, owoc Dietetyczna pizza z papryką i oliwkami
Sobota (27.07) Torcik jajeczny, warzywa Pikantna zupa z marchewki z grzankami Makaron zapiekany w sosie pomidorowym z tofu, surówka Tarta snickers, owoc Sałatka z marynowanymi pieczarkami
Niedziela
(28.07)
Twarożek ze szczypiorkiem i oliwkami, pieczywo Wegańskie ciasto bananowe Kuskus z warzywami w sosie orzechowo-kokosowym Bakłażan faszerowany Ryż smażony z warzywami i tofu